Skip to main content
advertorial
13. juli 2016

Bitz – Sundhed på glas

I vores fortravlede hverdag søger vi tilbage til det autentiske. Vi genopdager håndarbejdet, laver mad efter „slow cooking“ princippet og elsker vores hjemmedyrkede grøntsager. Vi higer efter en simplificeret hverdag, og laver gerne maden fra bunden – både fordi det smager godt og er sundt, men også fordi vi derigennem opnår nærhed. Christian Bitz giver her sin version af syltede agurker, så giver udbyttet fra drivhusets agurkeplanter mere end du kan spise, så kom dem endelig på glas

Opskriften svarer til 2 glas

Ingredienser

2 agurker
1 spsk. fint salt
2 dl æblesidereddike eller 5 – 7% eddike
2 dl vand
2 spsk. sukker
1 tsk. dildfrø
5 rosa eller sorte peberkorn
1/2 tsk. atamon

Fremgangsmåde

Skræl agurkerne i helt tynde skiver.
Hæld eddike, vand, sukker, dildfrø og peberkorn i en
gryde og kog op.
Skold to rene Bitz opbevaringsglas i kogende vand tilsat atamon. Fordel agurkeskiverne i de to glas, og hæld den varme lage over. Skru låget på med det samme.

Rigtig god sommer!

Christian Bitz

 


Nyeste artikler

Under den kolde krig har Danmark været mere udsat, end man måske har lyst til at tænke på. Vores lille nation havde en strategisk position, der g…
Mens melankolien er tydelig i Tommas Jørgensens malerier, så er der altid et glimt af humor. På samme måde virker han selv som en alvorlig mand ved…

APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev