Skip to main content
REKLAME I Dansukker
17. juni 2025

Hvid chokoladepannacotta med muscovadomarinerede jordbær

Forkæl dig selv med denne luksuriøse pannacotta med hvid chokolade og vanilje, serveret med marinerede jordbær i mørk muscovadorørsukker og lime. Perfekt til en elegant dessertoplevelse!

 

Ingredienser

Pannacotta
100 g hvid chokolade
2 blade husblas
4 dl fløde
1 tsk. vaniljesukker

Annonce

Marinerede jordbær
200 g jordbær
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
Saften af 1 lime

 

Sådan gør du

Hak den hvide chokolade fint, og kom den i en skål. Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter.
Bland fløde og vaniljesukker, og lad det koge op. Tag husblassen op af vandet, tryk vandet ud, og rør ud i den varme fløde.
Hæld den varme blanding over chokoladen, og rør det sammen til en jævn blanding.
Hæld blandingen op i fire glas, og stil dem i køleskabet i ca. 1 time for at stivne.
Skyl jordbærrene, og skær dem i mindre stykker. Læg dem i en skål, og tilsæt sukker og limesaft. Lad det trække i ca. 30 minutter, så smagen kommer rigtigt frem.
Læg de marinerede jordbær på pannacottaen ved servering.

 


Nyeste artikler

RASERIBRODERI …få dit indre raseri ud og pulsen ned med nål og tråd v/Broderist og forfatter Trine Runge Jessen Der er sgu nok at være tosset over! L…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev