Hvid chokoladepannacotta med muscovadomarinerede jordbær
Forkæl dig selv med denne luksuriøse pannacotta med hvid chokolade og vanilje, serveret med marinerede jordbær i mørk muscovadorørsukker og lime. Perfekt til en elegant dessertoplevelse!
Ingredienser
Pannacotta
100 g hvid chokolade
2 blade husblas
4 dl fløde
1 tsk. vaniljesukker
Marinerede jordbær
200 g jordbær
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
Saften af 1 lime
Sådan gør du
Hak den hvide chokolade fint, og kom den i en skål. Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter.
Bland fløde og vaniljesukker, og lad det koge op. Tag husblassen op af vandet, tryk vandet ud, og rør ud i den varme fløde.
Hæld den varme blanding over chokoladen, og rør det sammen til en jævn blanding.
Hæld blandingen op i fire glas, og stil dem i køleskabet i ca. 1 time for at stivne.
Skyl jordbærrene, og skær dem i mindre stykker. Læg dem i en skål, og tilsæt sukker og limesaft. Lad det trække i ca. 30 minutter, så smagen kommer rigtigt frem.
Læg de marinerede jordbær på pannacottaen ved servering.