Skip to main content
20. februar 2018

Creme Brulee med hvid chokolade

Mangler du lidt inspiration til en lækker dessert, så kunne Aalborg Chokoladens opskrift på en Creme Brulee med hvid chokolade være en mulighed.

Ingredienser

6 dl piskefløde
100 g hvid chokolade (Evt. Aalborg Chokoladens egen)
1 vaniljestang
6 pasteuriserede æggeblommer
Sukker
Gyldent sukker

Fremgangsmåde

  1. Kom fløde, chokolade og kornene fra en vaniljestang i en gryde. Lad det smelte langsomt under omrøring.
  2. Pisk æggeblommer med sukker, til det er tykt.
  3. Rør chokoladecremen i, og fordel massen i små ovnfaste skåle.
  4. Sæt i vandbad i forvarmet ovn ved 120° og bag i 15-20 min.
  5. Lad dem stå natten over.
  6. Drys med gyldent sukker og glaser med en svejser.

Nyeste artikler

Annonce
[Annonce for Helene Dahl Gottschalk] – Det er helt særligt at stå med bogen i hånden første gang, forklarer Helene Dahl Gottschalk med stolth…
Under den kolde krig har Danmark været mere udsat, end man måske har lyst til at tænke på. Vores lille nation havde en strategisk position, der g…
Mens melankolien er tydelig i Tommas Jørgensens malerier, så er der altid et glimt af humor. På samme måde virker han selv som en alvorlig mand ved…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev