Skip to main content
20. februar 2018

Creme Brulee med hvid chokolade

Mangler du lidt inspiration til en lækker dessert, så kunne Aalborg Chokoladens opskrift på en Creme Brulee med hvid chokolade være en mulighed.

Ingredienser

6 dl piskefløde
100 g hvid chokolade (Evt. Aalborg Chokoladens egen)
1 vaniljestang
6 pasteuriserede æggeblommer
Sukker
Gyldent sukker

Fremgangsmåde

  1. Kom fløde, chokolade og kornene fra en vaniljestang i en gryde. Lad det smelte langsomt under omrøring.
  2. Pisk æggeblommer med sukker, til det er tykt.
  3. Rør chokoladecremen i, og fordel massen i små ovnfaste skåle.
  4. Sæt i vandbad i forvarmet ovn ved 120° og bag i 15-20 min.
  5. Lad dem stå natten over.
  6. Drys med gyldent sukker og glaser med en svejser.

Nyeste artikler

Vi lever i en tid, hvor idealerne for skønhed, sundhed og mental velvære trækker i mange retninger; vi ved, at sund kost og motion er vigtigt, men de…
At navigere gennem lånemarkedet kan føles overvældende, når man står over for mange forskellige muligheder og vilkår. Heldigvis er der løsninger, der…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev