Skip to main content
Tekst & Foto Line Kilsgaard
15. februar 2018

Lav din egen musli

Der findes ikke noget bedre end lækker müsli ovenpå morgenmaden. Denne version er med ristede kokosflager og en masse kerner. Giver en rigtig god crunch ovenpå din morgenmad – brug den fx ovenpå skyr

Ingredienser

1 stor portion

Müsli:

1 dl. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
1 dl. hørfrø
1 dl. ristede kokosflager
1 dl. mandler, hakkede
2 tsk. kokosolie
1 spsk. akaciehonning

Fremgangsmåde

  1. Hak mandlerne groft
  2. Kom kokosolien på en varm pande sammen med alle kernerne (og frøene) og kokosflagerne. Rist dem godt af ved middel varme i cirka 10 minutters tid. Sørg hele tiden for at røre rundt, så kernerne ikke brænder på.
  3. Tilsæt mandlerne
  4. Tilsæt akaciehonningen og rør godt rundt.
  5. Afkøl hele herligheden på et stykke bagepapir og voila… så er der altså hjemmelavet müsli!


Nyeste artikler

Jeg var for nylig inde og se Dyrene i Hakkebakkeskoven i Tivoli i København sammen med min niece på 4 år, og det var virkelig en skøn oplevelse – båd…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev