Bowl med sprød kylling
Her kommer der en ret, der er nem, lækker, smagsfuld og hurtig at lave. Retten består af panko-paneret kylling, ris og sprøde marinerede grøntsager. I får opskriften her, jeg kan love, at den er lækker!
Til 2 personer
- 2 stykker kyllingebryst
- 1 æg
- 3 spsk mel
- Pankorasp
- 3 spsk soya
- 1 fed hvidløg
- 2 gulerødder
- 1/2 agurk
- 1 gul peberfrugt
- Saft fra 1 lime
- 1 spsk olie
- 1 spsk fiskesauce
- 1 spsk soya
- 1 tsk rød karrypasta
- 1 spsk sukker
- 4 spsk sesam
- 4 spsk edamamebønner
- 1 avokado
- 1/2 bundt hakket purløg
Start med at skære gulerødder, agurk og rød peber i tynde strimler. Bland derefter olie, soya, fiskesauce, sukker, karrypasta og limesaft, derefter blandes marinaden med grøntsags-strimlerne, lad det stå i køleskabet indtil resten af retten er færdig. Hæld marinaden fra grøntsager, inden retten skal anrettes.
Mariner kyllingebrysterne i soya og hvidløg. Jeg blandede det i en pose. Lad det trække i 10 minutter og vend derefter kyllingen i mel, æg og til sidst i pankorasp. Steg kyllingen i rigeligt olie på panden, ikke for høj varme, jeg havde mit komfur på 6 ud af 9.
Kog ris, følg fremgangsmåden på pakken, af de ris du ønsker.
Rist sesam på en tør pande, og lad dem køle af. Kog edamamebønnerne i en gyde, i 1 minut, hæld derefter vandet fra.
Anret nu det hele i en skål, og velbekomme!
Husk at du kan følge mig på Instagram og se en masse andre lækre retter. Følg med her.