Skip to main content
Opskrift og foto Anders “Ædedolken” Lang
15. marts 2019

Blender-Bearnaise, der ikke kan gå galt!

Du skal bruge:

Et højt glas, hvor din stavblender kan gå i
2 æggeblommer
1,5 spsk bearnaise essens
(Hj. lavet eller købt)
En lille 1/2 tsk hvid peber
250 g smør
1-2 spsk Estragon (tørret eller frisk)

Æggeblommerne, essensen og peberen blandes i det høje glas. Smørret smeltes i en gryde til højst 60 grader. Det smeltede smør hældes forsigtigt i det høje glas. Stavblenderen placeres i bunden af glasset, og massen blendes til der opnåes en ens konsistens. Estragon tilføres herefter. Server straks bearnaisensovsen.

Tip. En stor lækker bøf er altid lækkert tilbehør til en bearnaisesovs 😉


Nyeste artikler

Thilde Maria Haukohl Kristensens forbindelse til blomster blev skabt allerede, da hun blev født. Hendes bedstemor havde bundet en mor og barn-buket m…
Psykolog, komiker og rytter – det kunne være starten på en klassisk vits, men i denne forbindelse er det bare nogle af de titler, som Danielle Dahlhu…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev