Skip to main content
Madglæde | Dansukker
6. februar 2017

Blandet marmelade med gulerødder

Madglæde er lavet i samarbejde med Dansukker

Ingredienser

300 g appelsiner
200 g tørrede abrikoser
100 g gulerødder
1 dl vand
1-2 spsk. fintrevet frisk ingefær
500 g dansukker syltesukker

Fremgangsmåde

Læg abrikoserne i blød i vand i mindst 2 timer. Hak dem fint. Skyl appelsinerne grundigt, og skær dem i tynde både og derefter i tynde skiver. Skræl og riv gulerødderne. Bland frugt, gulerødder, vand og syltesukker i en gryde, og kog blandingen under omrøring i 10 minutter.

Skum godt af. Hæld på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares mørkt og køligt.


Nyeste artikler

Mick Øgendahl har taget hul på sin tour rundt i Danmark med onemanshowet ’Bad Boy’ efter en pause fra scenen på syv år. Den 51-årige komiker har gi…
Sangerinden Ellen Bathum, der er bedre kendt under kunstnernavnet Elba, flyttede tilbage til roen og naturen i hjemstavnen Thy, da hun havde brug f…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev