Skip to main content
Madglæde | I samarbejde med JKE Design
25. august 2024

Madglæde: Gourmet på hverdagsbordet

– Gourmet hotdogs med Anders ”Ædedolken” Lang og JKE Design

[Indeholder reklame for JKE Design]

 

 

Kom med i APPETIZEs helt eget TV-køkken hos JKE Design, hvor Martin fra JKE og Anders ”Ædedolken” Lang denne gang laver de lækreste gourmet hotdogs med JKEs egne øl. Se blandt andet, hvordan du kan bruge den indbyggede vakuumpakker, BORA QVac til at marinere tilbehør, som agurker og kål på fem minutter. En vakuumpakker kan blandt også forlænge holdbarheden på maden, og sørge for, at det holder på smagen i fryseren.

Gourmet på hverdagsbordet.

DUNSE HOTDOG

INGREDIENSER:

1500 gram kalv/flæsk 8-12%
4-5 æg
1 løg
1 dl JKE-øl (alm. pilsner)
1 dl havregryn
1 dl hvedemel
1,5 spsk groft salt
1 spsk friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

Hak eller riv løgene meget fint. Bland det hakkede kød godt sammen med de resterende ingredienser i en skål. Lad farsen trække minimum en halv time i køleskabet.

Indbygget vakuumpakker.

BORA QVAC VAKUUMPAKKER

QVac er en banebrydende vakuumpakker, der passer perfekt ind i BORAs produktlinje. Med QVac er det nemt at beskytte madrester og åbnede emballager mod luft, marinere råvarer og forberede Sous vide!

Vakuumforsegling af mad er ikke en ny teknik. Ved at forsegle mad eller drikkevarer i vakuum bevarer de deres friskhed og konsistens op til 3-5 gange længere, samtidig med at næringsstofferne bevares.

Det unikke ved BORA QVac er dens integration i køkkenbordet, hvilket gør at den altid er klar til brug. Du behøver ikke længere at finde plads i skabet eller trække den frem, når du skal bruge den. QVac er altid inden for rækkevidde og kommer med praktisk og elegant tilbehør.

Koster 4.590,- i stål og 4.990,- i sort, alle priser er inkl. moms

Fås hos JKE Aalborg

Stegeskorpe på frikadeller.

Sådan får du den bedste stegeskorpe

Form frikadellerne og steg dem 3-5 minutter på hver side. Steg dem gerne som en trekant, så du får meget lækker smagfuld stegeskorpe.

Hakket rødkål der skal syltes med vakuumpakker.

HURTIG SYLT MED VAKUUMPAKKER

INGREDIENSER:

2 agurker
1/2 rødkål
4 dl eddike
1 dl vand
150 g sukker
2 spsk peberkorn
2 tsk salt

SÅDAN GØR DU

Kog lagereddike, sukker, peberkorn, salt og vand i en gryde. Skær et halvt rødkål i mindre stykker. Skær agurken i skiver. Fordel agurk og rødkål i hver sin skål, alternativt en vakuumbøtte, hvis du har sådan en. Hæld lagen over rødkålen og agurkerne.

Sæt vakuum på bøtten.

Se BORA QVac vakuumpakkeren i aktion

Martin fra JKE og Anders i TV-køkkenet.

Kom til Oplevelsesdag i JKE Aalborg

Lørdag d. 7. september kl. 10:00-15:00

Smag gourmet hotdogs & de nye JKE-øl
Til oplevelsesdagen intensiveres JKE-oplevelsen, og du kan gå på opdagelse i JKE‘s køkkenudstilling, mens der bliver kræset om dig med gourmet hotdogs og JKE-øl.


Nyeste artikler

Sangerinden Drew Sycamore er vokset op i en lillebitte by i bunden af Nordjylland. Med den nordjyske jordnærhed og en urokkelig tro på, at succesen…
Når man står midt i et voksenliv, hvor logistik og hamsterhjul er ved at tage over, så længes vi nok alle sammen en smule efter barndommen, hvor de…
Hvem elsker ikke at få bøger i gave? Mens jeg skriver den sætning, så kan jeg næsten høre flere bekendte og familiemedlemmer udbryde ’ikke mig!’ Me…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev