Madglæde: Gourmet på hverdagsbordet
– Gourmet hotdogs med Anders ”Ædedolken” Lang og JKE Design
[Indeholder reklame for JKE Design]
Kom med i APPETIZEs helt eget TV-køkken hos JKE Design, hvor Martin fra JKE og Anders ”Ædedolken” Lang denne gang laver de lækreste gourmet hotdogs med JKEs egne øl. Se blandt andet, hvordan du kan bruge den indbyggede vakuumpakker, BORA QVac til at marinere tilbehør, som agurker og kål på fem minutter. En vakuumpakker kan blandt også forlænge holdbarheden på maden, og sørge for, at det holder på smagen i fryseren.
DUNSE HOTDOG
INGREDIENSER:
1500 gram kalv/flæsk 8-12%
4-5 æg
1 løg
1 dl JKE-øl (alm. pilsner)
1 dl havregryn
1 dl hvedemel
1,5 spsk groft salt
1 spsk friskkværnet peber
SÅDAN GØR DU
Hak eller riv løgene meget fint. Bland det hakkede kød godt sammen med de resterende ingredienser i en skål. Lad farsen trække minimum en halv time i køleskabet.
BORA QVAC VAKUUMPAKKER
QVac er en banebrydende vakuumpakker, der passer perfekt ind i BORAs produktlinje. Med QVac er det nemt at beskytte madrester og åbnede emballager mod luft, marinere råvarer og forberede Sous vide!
Vakuumforsegling af mad er ikke en ny teknik. Ved at forsegle mad eller drikkevarer i vakuum bevarer de deres friskhed og konsistens op til 3-5 gange længere, samtidig med at næringsstofferne bevares.
Det unikke ved BORA QVac er dens integration i køkkenbordet, hvilket gør at den altid er klar til brug. Du behøver ikke længere at finde plads i skabet eller trække den frem, når du skal bruge den. QVac er altid inden for rækkevidde og kommer med praktisk og elegant tilbehør.
Koster 4.590,- i stål og 4.990,- i sort, alle priser er inkl. moms
Sådan får du den bedste stegeskorpe
Form frikadellerne og steg dem 3-5 minutter på hver side. Steg dem gerne som en trekant, så du får meget lækker smagfuld stegeskorpe.
HURTIG SYLT MED VAKUUMPAKKER
INGREDIENSER:
2 agurker
1/2 rødkål
4 dl eddike
1 dl vand
150 g sukker
2 spsk peberkorn
2 tsk salt
SÅDAN GØR DU
Kog lagereddike, sukker, peberkorn, salt og vand i en gryde. Skær et halvt rødkål i mindre stykker. Skær agurken i skiver. Fordel agurk og rødkål i hver sin skål, alternativt en vakuumbøtte, hvis du har sådan en. Hæld lagen over rødkålen og agurkerne.
Sæt vakuum på bøtten.
Se BORA QVac vakuumpakkeren i aktion
Kom til Oplevelsesdag i JKE Aalborg
Lørdag d. 7. september kl. 10:00-15:00
Smag gourmet hotdogs & de nye JKE-øl
Til oplevelsesdagen intensiveres JKE-oplevelsen, og du kan gå på opdagelse i JKE‘s køkkenudstilling, mens der bliver kræset om dig med gourmet hotdogs og JKE-øl.