Skip to main content
Madglæde | Dansukker
6. februar 2017

Rub til fisk

Madglæde er lavet i samarbejde med Dansukker

Ingredienser

1 spsk. Dansukker sukker
1 tsk. flagesalt (f.eks. Maldon)
1 tsk. malet sort peber
2 tsk. løgpulver
2 tsk. hvidløgspulver
1⁄2 tsk. stødt kanel
1⁄2 tsk. stødt muskatnød
1 tsk. tørret, smuldret merian
2 tsk. tørret, smuldret oregano
1 tsk. tørret, smuldret timian

Fremgangsmåde

Bland ingredienserne sammen i en beholder. Gnid fisken med rub’en 15 minutter inden den skal grilles eller tilberedes i ovnen.


Nyeste artikler

Udenfor lokalet, vi sidder i, laver maj-solen blå postkorthimmel over Aalborgs gader, da vi få minutter forinden stod ved foden af spritfabrikkens pu…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev