Skip to main content
7. juni 2022

Rabarber-ingefær chutney

 

INGREDIENSER (2 glas):

300 g rabarber, skåret i 1 cm-stykker
1 rødløg, skåret i fine både
2 tsk revet frisk ingefær
olivenolie
1 dl sultanarosiner
5 kardemommekapsler, stødt (svarer til ½ tsk stødt ingefær)
½ dl æblecidereddike
60 g sukker
salt, peber

 

SÅDAN GØR DU:

Svits rabarber og løg i olien i nogle minutter.

Tilsæt de øvrige ingredienser (undtagen sukker) og lade det simre i ca. 10 minutter.

Tag gryden af varmen og tilsæt sukker. Rør godt rundt.

Smag til med salt og peber. Afkøl chutneyen og kom på glas.

 

 

OPSKRIFT venligst udarbejdet af

ostesnak.dk


Nyeste artikler

Thilde Maria Haukohl Kristensens forbindelse til blomster blev skabt allerede, da hun blev født. Hendes bedstemor havde bundet en mor og barn-buket m…
Psykolog, komiker og rytter – det kunne være starten på en klassisk vits, men i denne forbindelse er det bare nogle af de titler, som Danielle Dahlhu…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev