Skip to main content
Madglæde | Dansukker
6. april 2017

Pannacotta med limemarinerede bær

Madglæde er lavet i samarbejde med Dansukker

Smukt ser det ud, og samtidig leder denne lækre dessert tankerne hen på sol og sommer. Så hvorfor ikke tyvstarte og få lidt sommer indenbords?

8 portioner

Ingredienser

4 dl piskefløde
2 tsk. vaniljesukker
3 stykker husblas
2 dl bær efter eget valg
Skal og saft fra 1 usprøjtet lime
2 spsk. Dansukker Rørsukker
2 tsk. vaniljesukker

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde og vaniljesukker i en kasserolle, og lad det koge i et halvt minut. Tag husblassen op af vandet, og rør den ud i den varme flødeblanding. Hæld massen i fire glas, og stil dem i køleskabet for at stivne.

Skyl og rens bærrene, bland dem med limeskallen, saften og sukkeret. Lad dem stå, til de skal lægges på pannacottaen.


Nyeste artikler

Under den kolde krig har Danmark været mere udsat, end man måske har lyst til at tænke på. Vores lille nation havde en strategisk position, der g…
Mens melankolien er tydelig i Tommas Jørgensens malerier, så er der altid et glimt af humor. På samme måde virker han selv som en alvorlig mand ved…

APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev