Påskemuffins
Madglæde er lavet i samarbejde med Dansukker
Foråret er over os, og hvad er så mere festligt end at fejre påsken, foråret og årets første solstråler med disse søde påskemuffins til både børn og voksne?
Påskemuffins, 10-12 stk
Ingredienser
100 g marcipan
150 g smør eller margarine
3/4 dl dansukker lys muscovadorørsukker
1 knsp. salt
3 æg
1 dl hvedemel
1⁄2 dl kartoffelmel
1⁄2 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker
Creme
200 g philadelphia friskost naturel
1 dl dansukker flormelis
gul frugtfarve
Pynt
2 dl kokosmel
Gul frugtfarve
Slikstykker
Sådan gør du
Begynd med pynten: bland gul frugtfarve med vand, tilsæt kokosflager, og rør til flagerne er gule. Lad det tørre udbredt på et fad eller en plade.
Riv marcipanen og bland den med smør, muscovadorørsukker og salt. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland hvedemel, kartoffelmel, bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen. Hæld dejen i muffinforme. Bages midt i ovnen ved knap 200° i ca. 25 minutter. Lad kagerne køle af på en rist.
Bland ost og flormelis, og farv det gult. Smør cremen på den øverste del af muffinen. Dyp dem derefter i kokosflagerne. Sæt slik på som øjne og næb.