7. oktober 2024
Opskrift: Mudcake med hindbærflødeskum
Leder du efter den perfekte dessert, som både er nem at lave og smager himmelsk? Prøv denne opskrift på en lækker mudcake. Den saftige chokoladekage med en luftig hindbærcreme vil med garanti imponere ved enhver lejlighed.
INGREDIENSER:
Mudcake
- 150 g smør
- 3 æg
- 3 dl brun farin
- 3 1/2 dl hvedemel
- 1 dl kakao
- 1 knsp Salt
Hindbærskum
- 3 dl fløde
- 1 dl hindbær (frosne der har fået et opkog)
- 1 spsk sukker
Pynt
- 100 g hindbær
- 1 spsk flormelis
- Citronmelisse
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 200ºC.
- Kagen bages i en springform, der er ca. 22 cm i diameter. Formen smøres eller beklædes med bagepapir.
- Smelt smørret. Pisk æg og sukker til det bliver luftigt, og rør det smeltede smør forsigtigt i massen. Bland hvedemel og kakao, hæld i skålen. Tilsæt salt og rør til en dej. Hæld dejen i formen.
- Bages i den nederste del af ovnen i ca. 12 minutter. Check med en bagepind om kagen har bagt nok. Tag kagen ud af formen og lad den køle af.
- Giv din hindbær et opkog ca. 1 min og lad dem køle af. Pisk fløde, sukker og hindbær. Pynt kagen med hindbærcreme og de friske hindbær. Drys med flormelis og pynt med et par blade af citronmelisse.