Skip to main content
REKLAME I Dansukker
17. juni 2025

Ingen sommer uden en cremet rabarbercurd

Prøv denne cremede rabarbercurd med et strejf af kardemomme, lavet med Dansukker Syltesukker og pasteuriserede æg. Perfekt som fyld i kager eller som smørepålæg!

 

Ingredienser

500 g rabarber
1 1/2 dl vand
2 1/2 dl Dansukker Syltesukker
2 knsp. kardemomme
2 pasteuriserede æg
50 g usaltet smør

 

Sådan gør du

Skyl rabarberne, og skær dem i små stykker. Kog rabarberne til mos. Pisk æggene let, og rør dem i mosen. Pres mosen gennem en sigte ned i en ren gryde. Tilsæt syltesukker og kardemomme, og lad blandingen simre under omrøring i 2-3 minutter. Tag gryden af varmen, og tilsæt smørret. Sæt gryden i en skål med koldt vand, og pisk med elpisker, til curden er afkølet. Hæld på helt rene glas. Luk glassene tæt. Opbevares i køleskab.

 

 


Nyeste artikler

RASERIBRODERI …få dit indre raseri ud og pulsen ned med nål og tråd v/Broderist og forfatter Trine Runge Jessen Der er sgu nok at være tosset over! L…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev