Skip to main content
advertorial
13. juli 2016

Ice pops med jordbær og kiwi

På varme sommerdage er det skønt at køle ned med friske små ispinde som ice pops. Dansukker glukosesirup hjælper dig med at give dem en pæn og glat overflade. Ispindene kan varieres i det uendelige – kun din egen kreativitet sætter grænser. Slip fantasien løs og opfind din egen smag af sommer!

Opskriften svarer til cirka 6-8 ispinde

Ingredienser

1 dl vand
1⁄2 dl Dansukker Glukosesirup
1 dl Dansukker Sukker
1 tsk. stødt korianderfrø
En smule flagesalt
6 kiwier
1 dl friske jordbær

Fremgangsmåde

Bland vand, sirup og sukker i en kasserolle. Lad det koge, indtil suk- keret er blevet opløst. Tilsæt de stødte korianderfrø og saltet, og lad det simre i 2 minutter. Lad det køle af. Skræl kiwierne, og blend dem til en puré. Tilsæt sukkerlagen. Del jordbærrene i mindre styk- ker, og kom dem i isforme. Hæld kiwiblandingen på og stil formene i fryseren i mindst 3 timer.

Rigtig god sommer!

Madglæde er lavet i samarbejde med Dansukker

Dansukker_logo


Nyeste artikler

Mick Øgendahl har taget hul på sin tour rundt i Danmark med onemanshowet ’Bad Boy’ efter en pause fra scenen på syv år. Den 51-årige komiker har gi…
Sangerinden Ellen Bathum, der er bedre kendt under kunstnernavnet Elba, flyttede tilbage til roen og naturen i hjemstavnen Thy, da hun havde brug f…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev