Glæd dine gæster
Efter en mørk vinter ser vi frem til en farverig påske. Pryd påsken med søde små lækkerier til kaffen eller sæt dem på bordet sammen med påskeliljerne til påskefrokosten
Påske-panna cotta med kanelflarn, 4 portioner
Det skal du bruge
2 blade husblas
4 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl finthakkede tørrede abrikoser
Fyld
50 g smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Brun Farin
3 spsk. Dansukker Muscovadosirup
6 spsk. hvedemel
2 knsp. stødt kanel
50 g mandelflager
Pynt
Små chokolader, for eksempel chokoladeæg
Fremgangsmåde
Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde, sukker og hakkede abrikoser i en gryde. Bring det i kog, og lad det koge i 1 minut. Tilsæt husblassen. Lad blandingen køle lidt af, inden den fordeles i smukke glas. Stil glassene i køleskabet.
Til den sprøde flarn skal du smelte fedtstoffet i en kasserolle på komfuret. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt. Sæt dejen i små toppe med god afstand på en bageplade med bagepapir, og bred dem lidt ud. Bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 8 minutter. Lad dem køle helt af. Pynt pannacottaen med en flarn og chokolade ved servering.
Denne madglæde er sponsoreret af Dansukker