Skip to main content
reklame
4. februar 2021

Et savn til forkælelse

Denne artikel indeholder annonceret indhold

 

I disse tider kan man godt savne at forkæle sig selv med et restaurantbesøg. Især hvis man går rundt i Københavns efterhånden halvtomme gader, bliver man mindet om, hvilken glæde det var at nyde et udsøgt måltid på enten Vesterbro eller Frederiksbergs bedste restaurant. 

Hverdag eller weekend?

Imens pandemien har fyldt verdensbilledet og ændret manges hverdag, flyder det hele sammen for mange. Det er en stilstand, hvor der ikke er meget variation. Især under lockdown, hvor man ikke kan gøre så meget andet end at få det bedste ud af alt den tid, man har derhjemme. Hvor der førhen var en kontrast mellem hverdag og weekend, og altid var noget at se frem til efter en lang uge, er det blevet sværere at skelne mellem dagene, fordi der ikke er noget overordnet, der indikerer, at det er weekend og fri. Mange kan godt lide at gøre noget særligt ud af den højhellige weekend. Hvad end det så er at slappe af til en film, drikke nogle drinks eller besøge Frederiksbergs bedste restaurant. Udover afslapningen, er der ikke længere mulighed for meget af det andet. Naturligvis kan man værne om et lækkert måltid derhjemme eller mixe en drink sammen og nyde den med en ven, men de fleste kan blive enige om, at det ikke er det samme som at komme ud og mærke stemningen og få serveret det, hjertet begærer.

Frederiksbergs specielle stemning

På Frederiksberg er der en hel særlig stemning. Det er storbyens puls blandet med de lokale køkkener til enhver smag og i høj kvalitet. Det er værd at gå på opdagelse her for at finde, hvad du vil kalde Frederiksbergs bedste restaurant. Til trods for, at det meste er lukket ned, er det vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser i disse tider, hvad take away angår. Alle de lokale restauranter, du normalvis ser i gadebilledet, er ikke en selvfølge. De holdes vedlige og kører rundt takket være de folk, der støtter dem. Derfor er det ekstra vigtigt at støtte lokalt, når man skal bestille mad, hvis man gerne vil have, at yndlingsrestauranten eksisterer på den anden side af nedlukningen.

Skab dine egne kontraster

Mens alle venter i spænding på den dag, hvor man igen kan komme ud og forkæle sig selv på sin yndlingsrestaurant, kan man skabe nogle gode rammer i hjemmene. Det kan være effektfuldt at prøve at holde fast i kontrasterne. Selvom hver dag kan føles som mandag, kan man godt ændre denne mentalitet. Det kunne fx være at slå to fluer med et smæk – når man kommer til weekend og gerne vil have lidt ekstra god mad, kan man støtte den lokale restaurant og forkæle sig selv med en kulinarisk oplevelse. På den måde går det op i en højere enhed. Du formår nemlig at optimere tilværelsen og egen livskvalitet, og samtidig er du med til at sørge for, at de lokale steder ikke går konkurs. Man skal nemlig ikke undervurdere, hvor meget der er brug for hver evig eneste støtte.

 


Nyeste artikler

Annonce
[Annonce for Helene Dahl Gottschalk] – Det er helt særligt at stå med bogen i hånden første gang, forklarer Helene Dahl Gottschalk med stolth…
Under den kolde krig har Danmark været mere udsat, end man måske har lyst til at tænke på. Vores lille nation havde en strategisk position, der g…
Mens melankolien er tydelig i Tommas Jørgensens malerier, så er der altid et glimt af humor. På samme måde virker han selv som en alvorlig mand ved…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev