Skip to main content
Advertorial | Dansukker
5. oktober 2016

Chokolademousse med brombærkompot

Nyd en dejlig stund i den sidste efterårssol med en skøn, cremet chokolademousse, hvor du sammen med den smagfulde brombærkompot til fulde udnytter én af efterårets største herligheder

8 portioner

Brombærkompot

250 g brombær
1 dl Dansukker Syltesukker

Chokolademousse

100 g mørk chokolade, 70 %
2 spsk. Dansukker Flormelis
3 spsk. Dansukker Muscovadosirup
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker
1 æggeblomme
2 dl piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Brombærkompot: Bland bær og sukker i en gryde. Lad det koge i 5 minutter. Lad det køle af
  2. Chokolademousse: Knæk chokoladen i mindre stykker, og smelt den i mikrobølgeovn eller over vandbad
  3. Rør sukker, sirup og æggeblomme i den smeltede chokolade. Rør sammen til en jævn blanding. Stil den til side, og lad den køle af
  4. Pisk fløden let. Bland en tredjedel af den i chokoladeblandingen. Vend resten af fløden i efterfølgende
  5. Vend lidt af brombærkompotten i chokolademoussen. Gem resten til pynt
  6. Fordel moussen i glas, og stil dem i køleskab i mindst 1 time

Madglæde er lavet i samarbejde med Dansukker

Dansukker_logo

 

 

 

 

 


Nyeste artikler

Vi søger 5 kvinder til en stylecoach-session, der ønsker at blive mere sikker i sin stil.   Fra Indre kerne til ydre udtryk Stylecoaching handle…

Logo for APPETIZE Magasin
APPETIZE Magasin er et slow-medie, der indbyder til ro og fordybelse. Vi er det eneste af sin slags i Nordjylland, og vi tror på, at værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Tilmeld nyhedsbrev