Casa Pazza præsenterer Pasta al ragú di cinghiale
Annonce – Når man træder ind af døren hos take away stedet Casa Pazza i Reberbansgade 20 i Aalborg mødes man med et smil og en lækker duft af italiensk mad. Ann-Britt og Mike, der står bag konceptet har i tre år haft stor succes med at lave velsmagende pasta og risotto fra bunden. Her har vi fået lov til at dele én af deres superlækre simre-mad-opskrifter med jer
Ingredienser
Opskriften er beregnet på 6 personer. 1 kg vildsvin bov
4 medium løg
400 g hakket tomater. (Gerne af god kvalitet og helst italienske, da det giver den absolut bedste smag)
200 ml oksebuillon
4 fed hvidløg
2 stænger frisk rosmarin
2 lauerbærblade
1 spsk paprika
2 spsk sukker
Salt og peber
80 ml extra jomfru olivenolie
Friskrevet god parmesan
Hakket persille
600 g Linguine pasta
Sådan gør du
Skær kødet i tern af ca. 2 cm.
Hak løgene i små tern sammen med 2 hvidløg.
Put olivenolien i en tykbundet gryde og steg løgene/hvidløgene sammen med paprika, rosmarin og lauerbærbladene.
Kødet tilføjes, når løgene med paprika, rosmarin og lauerbær er karamelliseret.
Steg kødet på lav varme i ca. 20 minutter.
Tilføj de hakkede tomater og rør rundt,
Tilføj herefter de 200 ml bouillon og lad retten simre i ca. 1,5 time. Når kødet er mørt tilføjes salt, peber og hvidløg efter smag.
Kog pastaen al dente efter pakkens anvisninger. Server med parmesan og persille på toppen.
Buon Apetito!
Casa Pazzas mad er altid lavet med kærlighed og 100 % fra bunden
Italiensk take away når det er bedst – det er hvad Ann-Britt og Mike har besluttet sig for at lave. I deres lille biks møder du italiensk mad, hvor alt er lavet fra bunden og hvor det altid er de bedste råvarer der benyttes. Casa Pazza byder på lækre autentiske og veltillavede pastaretter, risotto og hjemmebagt foccacia samt flot dessert – du kan roligt glæde dig til en lækker madoplevelse!
Casa Pazza
Reberbansgade 20
9000 Aalborg
www.casapazza.dk
Telefon 31 27 09 00
kontakt@casapazza.dk